Zgjidhni gjuhën tuaj amtare duke klikuar mbi emrin e gjuhës.

Zgjidhni gjuhën që dëshironi të përktheni duke klikuar në gjuhën

Zgjidhni kategoritë e përkthimit për të hyrë në fjalët dhe frazat

Grupi – niveli i parë i fjalëve dhe frazave në lidhje me tema të veçanta. Për shembull – Kalimi përreth

Kategoria – nënkategori që përmbajnë fjalë dhe fjali. Për shembull, në grupin “Getting around” gjenden kategoritë “Directions”, “Places” dhe “Transport”

Fraza – Lista e të gjitha fjalëve dhe frazave në këtë kategori

Simbolet dhe butonat e tjerë

klikoni këtu për të kthyer përkthimin përsëri në gjuhën tuaj origjinale, ju mund të klikoni përsëri për t’u kthyer prapa.

klikoni për të dëgjuar skedarin audio të përkthimit

– klikoni këtu për të shkarkuar në kompjuterin tuaj

klikoni për të shtuar në të preferuarat tuaja. Preferencat do të mbahen vetëm në pajisjen aktuale të përdoruesit dhe nuk do të transferohen.